Rowin van Fessem, geboren in 1995 en opgegroeid in het dorp Moerdijk. Op 18 jarige leeftijd besluit Rowin dat het tijd is om zijn "verborgen" talent en ambitie met anderen te delen.....Zingen is zijn grote passie!

Met André Hazes als zijn groot voorbeeld gaat hij aan de slag. Tijdens zijn eerste optredens in het Moerdijkse café's De Put en De Blokhut is iedereen verbaast over zijn volwassen stemgeluid. In maart 2014 werd Rowin uitgenodigd te komen zingen op de cd presentatie van zijn (oud) dorpsgenoot Marco Kanters! Ook wint Rowin de Talentenjacht bij Krisje aan de Haven te Breda.

Met zijn Nederlands en Engelstalige covers van bijv. André Hazes, Willy Alberti, Tino Martin, Sander Kwarten, Ferry de Lits, Tom Jones, Al Martino en nog vele anderen wordt Rowin regelmatig gevraagd voor feesten en partijen.

Na een korte periode van stilte en zoekende naar het repertoire wat het beste bij hem past, doet Rowin mee aan de Talentenshow van RoosendaalNL. Na een spetterende en verrassende finale mocht hij op 17 november 2018 naast Jeroen van der Boom, Tino Martin, Snollebollekes en vele anderen op het Roosendaal NL Event zingen.

Na deze geweldige ervaring, positieve reacties en Rowin's eigen passie voor muziek kan een eigen single natuurlijk niet uitblijven!